Развлечения


Гостите на „3 Планини“ могат да се налсадят и да ползват специални отстъпки за следните развлечения:

N

Ски

 
N

Рафтинг

 
N

Голф

 
N

АТВ

 
N

Планинско колоездене

 
N

Езда

 

Ски


 

Регионът предоставя отлични възможности за ски спорт. Банско е разположен на 936 м надморска височина и това осигурява постоянна снежна покривка от декември до април всяка година. Условията за ски в Банско са отлични. Пирин е с преобладаващ алпийски характер с 3 върха, издигащи се на над 2900 м. Ски зоната се състои от 65 км ски писти, подходящи за всички скиори – от начинаещи до експерти. Ски пистите се поддържат в перфектно състояние с помощта на оръдия за сняг и други съоръжения. От 2003 курортът разполага с най-ново поколение лифтове Doppelmayr, включително 8-местна гондола, 4- и 2-местни седалкови лифтове, T-bar лифтове и влекове. Може да се практикува и нощно ски спускане – едно вълнуващо преживяване.

Ски сезонът започва в началото на декември и продължава до средата на април.

Планинско колоездене


 

Регионът предоставя отлични възможности за планинско колездене с различни маршрути и невероятни изгледи.

Колоезденето през девствена природа – вековни иглолистни гори, бързи потоци и ледникови езера, е изпълнено с изненади и емоции.

Рафтинг


 

Рафтингът по река Струма е едно незабравимо екстремно приключение. Спусканията се правят в живописното Кресненско дефиле, където реката се врязва в планината и образува атрактивни бързи течения. Елате и изпитайте адреналина от рафтинга.

All-Terrain Vehicle


 

Щедро надарен с природни забележителности и разнообразие на релефа, регионът е идеален за опознаване – самостоятелно или с екскурзовод. Насладете се на вълнуващото изживяване от off-road карането на ATV. Всички маршрути са съобразени с вашите предпочитания и интереси.

Езда


 

Ако обичате животните и природата, то конната езда е перфектният начин да се насладите и на двете едновременно. Нашите гости могат да изберат различни начини за прекарване на времето си на кон:

– уроци по конна езда;
– разходка на кон;
– планински преходи с водач.

Направете резервация

Направете запитване за резервация по телефон или имейл.